Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

java virtual machine

UczonYneedHelP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z java virtual machine error wyglada to tak ze jak chce wlaczyc gre to zamiast okna z nickiem itp to wyskakuje mi ten o to blad probowalem reinstalowac jave maincrafta i nic nie pomoglo jesli ktos wie przez co to jest i jak to naprawic to prosilbym o pomoc

P.S.

niemam oryginalnego minecrafta i narazie niemam pieniedzy na kupienie bo mam duzo wazniejsze wydatki a chcialbym pograc wiec prosze nie pisac mi zebym kupil sobie oryginalnego bo w ten sposob niestety nie udzielicie mi pomocy pisze to ze wzgledu na to ze przegladalem mnostwo forum i nie moglem znalesc pomocy bo kazdy pisal tylko i wylacznie o oryginalnym minecrafcie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli masz ten problem polecam wpisać w Google "Minecraft Virtual Machine Fix 1.1" (Jest to fix na jave 6. Może już jest na 7?), a potem jechać na tym:

http://launch.minecraft.net/test.html

jeżeli .bat Ci nie działa.

Po za tym tych tematów jest od groma... Opcja szukaj nie boli. Tak na przyszłość ;p

67qtMtN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...